Mamua / Enric Lluch ; irudiak, Rodrigo Luján ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Mantelinako konteak mamu bat behar du bere gaztelua zaintzeko, eta bere seme suntsitzailea arrastoan sartuta edukitzeko. Hautagai ezin hobea maizter tripazain eta erretxin bat izango da.