Tele Atoi : kalabaza haluzinogenoak - Fano, Dani (Zamudio : Euskal Herriko Ikastolen Konfederazioa, 2010)
Zientzia-fikziozko abentura, umore galaktikoarekin.Espazio-ontzia hondatu al zaizu? Zaude lasai, TeleATOIk, zure laguntza zerbitzuak, azkar eta egoki erantzuten du unibertso ezaguneko bazter urrutienean ere.TeleATOI XXII. mendeko zerbitzu moderno eta eraginkorra da. Arazoren bat izanez gero, dei iezaiezu inongo dudarik gabe. Baina laguntzaren zain zure espazio-ontziko kabinan zaudela, datorren atoiontziaren izena Dionisia 2 dela ikusten baduzu, otoitz egin fededun bazara, edota ihes egin aukera baduzu.Edozer gauza hobe izango duzu unibertsoko tripulazo moldakaitzenarekin topo egitea baino!
Keywords: Komikiak; Komikiak; Helduentzako Literatura