Nur eta magia-kanpamentua / Toti Martínez de Lezea ; marrazkiak, Juan Luis Landa ; [itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak] - Martínez de Lezea, Toti (Nur (Erein), 2010)
Uda bukatzen ari da eta Nur oso udaleku berezi batera joan da, egiazko magia egiten den udaleku batera. Handia denean magialaria izan nahi du, eta orain lehenengo trikimailuak ikasiko ditu. Oliver eta Txagu Magu magialariak ezagutuko ditu. Eta baita beste magia-ikasleak ere. Baina udalekuan badira misterioak, eta Nurrek eta bere lagunek poliki-poliki argituko dituzte misterio horiek.