Kometa bidaizalea. Erantzunak - Ibarra Saiz, Margarita; Perez Jaio, Begoña; Torre, María Eugenia (Madril : Bruño, 1993)
Karlos Santistebanen "Kometa bidaizalea" liburuan oinarriturik dago. Irakasleak edo ikasleak berak irakurketa jokoaren ariketak zuzentzeko elementu laguntzailea.
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak