Kometa bidaizalea. / egileak, Margarita Ibarra Saiz, Begoña Pérez Jaio, Mª Eugenia Torre Torre - Ibarra Saiz, Margarita (Irakurketa eraginkorra. Irakurketa-jokoak (Bruño), 1993)
Karlos Santistebanen "Kometa bidaizalea" liburuan oinarriturik dago. Irakasleak edo ikasleak berak irakurketa jokoaren ariketak zuzentzeko elementu laguntzailea.