Bonba / egilea, Javier Álvarez de Eulate Mendiluce - Álvarez de Eulate Mendiluce, Javier (Irakurketa eraginkorra. Irakurketa-jokoak (Bruño), 1992)
J.M. Almarzeguiren "Bonba" liburuan oinarriturik dago.