Ate debekatua - Garrido Zufiaurre, Endika; Fuster Ledesma, Rikardo J. (Madril : Bruño, 1992)
Patxi Ezkiagaren "Ate debekatua" liburuan oinarriturik dago. Irakaslearentzako erantzunekin..
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak