Ate debekatua / egilea, Endika Garrido Zufiaurre ; Rikardo J. Fuster Ledesma - Garrido Zufiaurre, Endika (Irakurketa eraginkorra. Irakurketa-jokoak (Bruño), 1992)
Patxi Ezkiagaren "Ate debekatua" liburuan oinarriturik dago. Irakaslearentzako erantzunekin..