Potoloren hegazkin magikoa. Erantzunak - Jaka Sasieta, Tere (Madril : Bruño, 1992)
Irakasleak edo ikasleak berak irakurketa jokoaren ariketak zuzentzeko elementu laguntzailea.
LH, 5. eta 6.mailak
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak