Potoloren hegazkin magikoa. / egilea, Tere Jaka Sasieta - Jaka Sasieta, Tere (Irakurketa eraginkorra. Irakurketa-jokoak (Bruño), 1992)
Irakasleak edo ikasleak berak irakurketa jokoaren ariketak zuzentzeko elementu laguntzailea.