Kinkilariaren ametsa - Artola, Mertxe; Ortiz Saez, José Luis (Madril : Bruño, 1992)
Patxi Ezkiagaren "Kinkilariaren ametsa" liburuan oinarriturik dago.
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak