Eskeletoa - Lluch, Enric; López, Mercè; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Hezurtxok futbolari izan nahi du, haragizko gizakiak bezalaxe. Familia kezkatuta dauka, eta saiatu zaizkio ulertarazten eskeleto batentzat hori ez dela posible. Hala ere, zergatik ez saiatu?
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
L´esquelet
Keywords: Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak