Eskeletoa / Enric Lluch ; [irudiak], Mercé López ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Hezurtxok futbolari izan nahi du, haragizko gizakiak bezalaxe. Familia kezkatuta dauka, eta saiatu zaizkio ulertarazten eskeleto batentzat hori ez dela posible. Hala ere, zergatik ez saiatu?