Joxe Migel basoko oreina - Le Huche, François; Davot, Monique (Irun : Alberdania, 2010)
Hondamendia Aizeztiagan: herritar guztien lotarako panpinak desagertu dira! Joxe Migel, basoko oreina, Kunpftar gaiztoen arrastoaren atzetik abiatu da panpinak berreskuratzeko asmoz. Lagundu, bide ona aurkitzen!
0-4 urte (urdina)
Jean-Michel, le caribou des bois
Keywords: Oreinak; Abenturak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak