Joxe Migel basoko oreina / Magali Le huche ; [itzultzailea, Inazio Mugika Iraola] - Le Huche, François (Alberdania, 2010)
Hondamendia Aizeztiagan: herritar guztien lotarako panpinak desagertu dira! Joxe Migel, basoko oreina, Kunpftar gaiztoen arrastoaren atzetik abiatu da panpinak berreskuratzeko asmoz. Lagundu, bide ona aurkitzen!