Zonbia - Lluch, Enric; Hernández, Oriol; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Zonbi zerbitzari egoki bat aukeratzea dirudiena baino zailagoa da. Hori da belagileak pentsatzen duena, egokitu zaion zonbia benetan baldarra atera zaiola egiaztatzen duenean.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
El zombi
Keywords: Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak