Zonbia / Enric Llunch ; [irudiak] Oriol Hernández ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Zonbi zerbitzari egoki bat aukeratzea dirudiena baino zailagoa da. Hori da belagileak pentsatzen duena, egokitu zaion zonbia benetan baldarra atera zaiola egiaztatzen duenean.