Sorgina - Lluch, Enric; Pérez, Óscar T.; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Katalina sorgina beti dabil istilutan sartuta. Azkena, Hansel eta Gretelen txokolatezko etxean izan da. Bertara bizitzera aldatzea eskatu du. Zer egingo ote du sorgin Mari-maistrak ipuina hankaz-gora utzi duela jakiten duenean?
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
La bruixa
Keywords: Sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak