Mattinen beldur-kutxa - Casalderrey, Fina; Lima, Teresa; Goikoetxea, Arkaitz (Tafalla : Txalaparta ; [Pontevedra] : OQO, 2010)
Mattin ez zen gainerako haurrak bezalakoa: munduko haurrik beldurtiena zen Mattin! Amonak, azkenean, galdetu zion: "Baina, Mattin, nolatan haiz hain beldurtia? Hire beldurren bilduma egingo bahu, munduko txapelduna izango hintzateke". Munduko txapelduna! Mattini asko gustatu zitzaion ideia hura. Orduz geroztik, zurezko kutxa handi-handia dauka eta hantxe sartzen ditu beldur guztiak.
4 urtetik aurrera (urdina)
Fiz, o coleccionista de medos
Keywords: Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura