Meriendatzera etorri zen tigrea - Kerr, Judith; López Gaseni, Manu (Iruñea : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2010)
1968an lehen aldiz argitaratua, ustekabean etorritako bisitari buruzko istorio surrealista idatzi zuen Judith Kerr-ek, idazle berlindarrak. Nork joko atea eta tigre barretsua agertzen zaie Sofiari eta amari meriendatzen ari direnean. Horiek naturaltasun osoz hartu eta mahaira gonbidatzen dute felido aseezina... 7 urtetik gorako haurrentzako kontakizuna.
7 urte arte (Urdina)
Jat. izenb: "The Tiger Who Come to Tea"
Keywords: Tigreak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak