Meriendatzera etorri zen tigrea / Judith Kerr ; [itzulpena, Manu Lopez Gaseni] - Kerr, Judith (: Pamiela : Kalandraka, 2010)
1968an lehen aldiz argitaratua, ustekabean etorritako bisitari buruzko istorio surrealista idatzi zuen Judith Kerr-ek, idazle berlindarrak. Nork joko atea eta tigre barretsua agertzen zaie Sofiari eta amari meriendatzen ari direnean. Horiek naturaltasun osoz hartu eta mahaira gonbidatzen dute felido aseezina... 7 urtetik gorako haurrentzako kontakizuna.