Laminen sekretua - Elexpuru, Juan Martin; Morkots (Donostia : Elkar, 2010)
Fraixkok ustekabeko dei bat jaso du, Mario Carmani diseinatzaile italiar famatuarena. Fraixkok idatziriko liburu bati esker, Euskal Herriko laminen berri izan du. Haien edertasun paregabeak liluratu egin du. Ezagutu egin nahi ditu eta bere arropak jantziz, modelo bihurtu. Hortik aurrera, abentura ez da hasi besterik egin.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Abenturak; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura