Hik hasi 154 : Palestina : okupazioa haurren begietatik (Lasarte-Oria : Xangorin, 2011)
"Hik Hasi" euskal heziketarako aldizkaria pedagogiaren inguruko euskal aldizkari bakarra da. Euskara hutsez argitaratzen den hilabetekaria da. Argitalpenarekin batera urtero jardunaldiak eta mota desberdinetako aktibitateak sortzen ditu. Lehen zenbakia 1995. urtean argitaratu zuen irakasle talde zabal batek, euskal hezkuntzari buruzko informazio, eztabaida eta elkargunerako bitarteko izan nahian. Besteak beste, irakasle haien artean zeuden Joxe Mari Auzmendi eta Lore Erriondo. "Hik Hasik" ezaugarri hauek hartu zituen abiapuntutzat: euskalduna, nazionala, hezkuntza komunitateko partaide guztiena, baterakoia, irekia, plurala eta independentea.
Azala: - Gaia: Palestina. Okupazioa haurren begietatik; - Elkarrizketa: Joseba Azkarraga; Ekarpenak: sarean elkartea; Ekarpenak: Kontseilua - Galdeidazue: Iñaki Martinez Urmeneta; Orbela eta Arantza aterpetxeak- Atzeko atetik: Lierni Altube
2010/12/16
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
Keywords: Eskola alorreko aldizkaria; Palestina; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak