Nitaz ahaztu dira / Yolanda Arrieta ; marrazkiak, Eider Eibar - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Neskatilak (Erein), 2010)
19:30. Laster etorriko dira?19:45. Zer arraroa?20:30. Aitaren telefonoak kale. Amaren telefonoak kale. Amonaren telefonoan erantzungailua. Aitonaren telefonoan?, ezer ez, aitonak telefonorik ez daukalako. 20:45. Eta, orain? 23:15. Nitaz ahaztu dira.