Kerity ipuinen etxea - Le Ray, Anik; Dautremer, Rebecca (Euba : Ibaizabal, 2010)
Asmatua izateak ez du esan nahi existitzen ez denik. Natanaelek Eleonoren liburutegia jaso du herentzian, baina haurrak ezin du imajinatu ere egin liburu horiek guztiek sekretuetan sekretuena gordetzen dutenik. Bat-batean, Alice, Pinotxo, Kako-oker kapitaina eta bere ipuin gustokoenetako heroi guztiak hezur-haragizkoak bihurtuko dira bere begien aurrean. Mehatxupean bizi dira, eta Natanaelek soilik salba ditzake. Orduantxe hasiko da harentzat adiskide berriak askatzeko erloju kontrako lehia.
5 urtetik aurrera (urdina)
Kérity, la maison des contes
Keywords: Liburutegiak; Fantasia; Liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak