Euskal mitologia haurrentzat - Txiliku; Lopetegi Brit, Jose Angel (Donostia : Elkar, 2010)
Euskaldunen kosmogonian ere baditugu ezagutzea merezi duten pertsonaia eta kondaira ugari. Beraiengana eramango gaitu Nerea eta Julen 9 eta 7 urteko anaia-arreben jakin-minak. Ordenagailua piztu eta itzaltzearekin batera nahastuko dira errealitatea eta fikzioa kontakizunean.
. Arratsalde bat Marirekin . ; Kontuz gizakiekin . ; Arraioak!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak