Greg Heffleyren egunerokoa / [testua eta marrazkiak] Jeff Kinney ; [itzultzailea, Miren Arratibel] - Kinney, Jeff (Gizajo baten egunkaria (Alberdania), 2010)
Nerabea izatea gauza gogaikarria izan daiteke, benetan. Eta inork baino hobeto daki hori Greg Heffleyk: institutuan hasi berria da, eta mutil txakil hazi gabeak beraiek baino mutil handiago, maltzurrago eta bizarra egiten hasiekin nahasian dabiltza korridoreetan. Gizajo baten egunkarian, Jef Kinney idazle eta marrazkigileak bere antiheroia aurkezten digu.