Mahatsak eta neskatilak ondu zireneko uda - Genua, Enkarni; Cruz, Karmele (Donostia : Erein, 2010)
Udako oporretan sartu dira lau neskatilak eta abentura ugari biziko dituzte. Bizitzaren sorrera eta heriotza gertutik ezagutuko dute, baita ezezaguna den jendea bihotz zabalekoa izan daitekeela ere. Mutil guztiak ez direla txotxoloak, eta beste zenbait gauza interesgarri. Uda amaitzerakoan, gure neskatilak, mahatsei gertatzen zaien bezela, helduagoak izango dira.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Abenturak; Norberaren nortasunaren bilaketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak