Bitsa eskuetan - Meabe, Miren Agur (Zarautz : Susa, 2010)
Miren Agur Meaberen bigarren poema liburua da "Bitsa eskuetan", amodioa eta heriotza dituena gai nagusiak. Nortasun berri eta indartsuago baten bila egindako ahaleginaren espresioa dakar Meabek. Hamar urte dira aurten lehendabiziko poema bilduma argitaratu zuela: "Azalaren kodea", arrakasta handiena izan zuena.IritziakEz dago iritzirik. Izan lehena liburu honi buruzko iritzia ematen!
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak