Bidegorriko festa - Urkiza, Ana; Alonso, Aitziber (Donostia : Erein, 2010)
Erramunek, gelako tutoreak, Nekaneri lan bat egitea eskatu dio, lan berezi eta delikatu bat: Bidegorriko festan zer gertatu zen aztertzea. Hori dela eta, Nekaneri ikerlari finaren lana egitea egokitu zaio: ikaskideek gertatutakoaren berri emango diote, bakoitzak bere erara, eta Nekanek benetako egiaren mataza azaleratu beharko du.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura