Lapurrak dabiltza azokan - Etxeberria, Aitziber; Probanza, Concetta (Donostia : Erein, 2010)
Maialen eta bere gurasoak artisauak dira: xaboigileak, hain zuzen ere. Azokaz azoka ibiltzen dira eta oraingo honetan, Erdi Aroko Azoka batetara doaz. Ezusteko bat ezohiko arazo bilakatuko da artisauentzat: lapurrak dabiltza azokan. Zer egin arazo hau konpontzeko? Maialenek ere lagundu nahi du eta horretarako bere gurasoak konbentzitu beharko ditu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Lapurrak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura