Tene Lehiaketa 1986 / Debako Kultur Elkartea (Txinparta (Elkar), 1986)
Hirugarren urtea da iadanik TENE MUJIKAren omenez antolatutako lehiaketa hau egiten dela, eta lehengo urtetan bezala, 1986eko emaitza da eskuartean duzun liburu hau. Hala ere, aurreko liburuetan ageri zen kalitate ezberdintasun handiagatik, aurtengoan aproposago iruditu zaigu lehen hiru ipuinak argitaratzea, Deba bertako irabazlearekin batera.