Denboraren atea - Baccalario, Pierdomenico; Bruno, Iacopo; Arana, Aitor (Bilbao : Gero, 2009)
Liburu honetako historia benetan sinestezina da, eta nola bukatuko den jakiteko irrikatzen gaude. Kolaboratzaile batek Kornuallesetik bidalitako e-mail batekin hasi zen guztia. Ondoren datorrenari buruz, erabaki zeuek zer iruditzen zaizue...
12 urtetik aurrera (horia)
La porta del tempo
Keywords: Abenturak; Denbora-bidaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak