Denboraren atea / [testua, Pierdomenico Baccalario ; azala eta marrazkiak, Iacopo Bruno ; itzulpena, Aitor Arana] - Baccalario, Pierdomenico (Ulysses Moore (Mezulari), 2009)
Liburu honetako historia benetan sinestezina da, eta nola bukatuko den jakiteko irrikatzen gaude. Kolaboratzaile batek Kornuallesetik bidalitako e-mail batekin hasi zen guztia. Ondoren datorrenari buruz, erabaki zeuek zer iruditzen zaizue...