Benito Lertxundi, Orioko bardoa : aitorpen eta testigantzak - Feito, Álvaro; Aristi, Pako (Donostia : Elkar, 1990)
Benito Lertxundiren lorpen handiena den sorkuntza asketik Álvaro Feitoren lan librera, xehetasunez beteriko lan batera igarotzen gara, non kantariaren profil gizakoi eta artistikoa ederki definiturik gelditzen den.
Benito Lertxundi : el bardo de Orio
Keywords: Lertxundi, Benito; Euskal musika; Monografiak; Biografiak