Benito Lertxundi, Orioko bardoa : aitorpen eta testigantzak / [egilea] Alvaro Feito ; itzulpena, Pako Aristi - Feito, Álvaro (Elkar, 1990)
Benito Lertxundiren lorpen handiena den sorkuntza asketik Álvaro Feitoren lan librera, xehetasunez beteriko lan batera igarotzen gara, non kantariaren profil gizakoi eta artistikoa ederki definiturik gelditzen den.