Piramideetako sekretua - Brightfield, Richard; Kramer, Anthony; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar, 2010)
Aurkituko ote duzu piramideetako sekretua? Egypton zaude osaba Bruceri bere esperimentu zientifikoetan laguntzeko. Piramide zaharrek dauzkaten ahalmen mistiko izugarriei buruzko teoria bat ari zara ikertzen. Piramide Nagusira sartu zara. Ganbara ilun eta misteriotsu batera zaramatza lurpeko barnebideak. Zeu zara lehena hara iristen. Erabakikorra ote da Piramideetako Sedretua argitzeko, ala toki arriskutsu beldurgarriren bat?
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura