Mozorroen uhartea - Baccalario, Pierdomenico; Arana, Aitor; Bruno, Iacopo (Bilbao, : Gero, 2010)
Jasonek, Juliak eta Rickek beste bidaia bati ekingo diote, Veneziara oraingoan, Peter Dedalus asmatzaile misteriotsua aurkitzea helburu dutela. Baina, ezer baino lehen, Gondolari Beltz misteriotsua nor den jakin beharko dute, hartaz ez baitaki inork ezer...
12 urtetik aurrera (horia)
L´Isola delle Mashere
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura