Mozorroen uhartea / [testua, Pierdomenico Baccalario ; azala eta marrazkiak, Iacopo Bruno ; itzulpena, Aitor Arana] - Baccalario, Pierdomenico (Ulysses Moore (Mezulari), 2010)
Jasonek, Juliak eta Rickek beste bidaia bati ekingo diote, Veneziara oraingoan, Peter Dedalus asmatzaile misteriotsua aurkitzea helburu dutela. Baina, ezer baino lehen, Gondolari Beltz misteriotsua nor den jakin beharko dute, hartaz ez baitaki inork ezer...