Jolas eginez ikasi - Soler, Teresa (Soler Cobo); Valledor, Andoni G. (Donostia : Erein, 2006)
Liburu honetako jarduerekin, jolastuz ikasiko duzu besteak errespetatzen, ingurumena babesten, higienea behar den bezala zaintzen, eta, batez ere, pertsona izaten. Modu dibertigarrian, gogoeta egingo duzu ipuin bakoitzaren istorioaz, eta zein diren baliorik hoberenak ulertuko duzu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura sailaren laguntza jaso du
Keywords: Gizarte-balioak; Ingurumena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak