Jolas eginez ikasi / [testuak] Teresa Soler ; irudiak : Antoni G. Valledor - Soler, Teresa (Balioen txanda (Erein), 2006)
Liburu honetako jarduerekin, jolastuz ikasiko duzu besteak errespetatzen, ingurumena babesten, higienea behar den bezala zaintzen, eta, batez ere, pertsona izaten. Modu dibertigarrian, gogoeta egingo duzu ipuin bakoitzaren istorioaz, eta zein diren baliorik hoberenak ulertuko duzu.