Ipuin esperimentalak - Serna Andrés, José; Lucas, Belen (Bilbo : Gero, 2003)
Esku artean dituzun ipuinak hezitzaileak dira. Bukaeran egiteko jarduera edo txango batekin dute lotura. Horrez gain, zortzi, bederatzi, hamar... urteko neska-mutilen artean landu beharreko balore eta heziketa jarrerekin dute zerikusia. Hezkuntza munduan edo aisialdi taldeetan aritzen direnek kontatzeko ipuinak dira, batik bat; baita, umeek beraiek euren kasa irakurtzeko edo gurasoek kontatzeko ere. "Ipuin esperimentalak", ipuin guztiak bezalatsu, irudimena landu eta dibertigarriak izateko sortu diren arren hezitzaileak izatea ere nahiko lukete.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Irudimena -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura