Nerearen argazki-albuma - Murua, Mitxel; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2008)
Nereak zazpi urte bete zituen egunean, Pirritxek eta Porrotxek argazki-albuma oparitu zioten. Nerea argazkizale amorratua baita. Argazkiak ateratzen dituenean, bizitzaren istant bat jasotzen du Nereak. Argazki-albumean bere bizitzaren une asko gordetzen ditu, beraz: une mingotsak eta unea alaiak. Eta horiek guztiak gogoratuko ditu Pirritx eta Porrotxekin.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Familia motak; Dibortzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak