Nerearen argazki-albuma / [testua], Mitxel Murua ; [marrazkiak], Julen Tokero - Murua, Mitxel (Pirritx eta Porrotx, 2008)
Nereak zazpi urte bete zituen egunean, Pirritxek eta Porrotxek argazki-albuma oparitu zioten. Nerea argazkizale amorratua baita. Argazkiak ateratzen dituenean, bizitzaren istant bat jasotzen du Nereak. Argazki-albumean bere bizitzaren une asko gordetzen ditu, beraz: une mingotsak eta unea alaiak. Eta horiek guztiak gogoratuko ditu Pirritx eta Porrotxekin.