Gorka konpontzailea - Murua, Mitxel; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2008)
Lagun berri bat egin dute Pirritxek eta Porrotxek: Gorka konpontzailea. Gorkak bi ama ditu, biak magikoak, ama guztiak bezala. Ama bat konpontzailea du, eta bestea marrazkilaria. Gorkaren etxean ez dira aspertzen; konpontzeko zerbait ez dutenean, marrazkietan sartzen baitira abentura zirraragarriak bizitzera.
Keywords: Hezkidetza; Lesbianismoa; Lanbideak; Familia motak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak