Gorka konpontzailea / [testua] Mitxel Murua ; [marrazkiak] Julen Tokero - Murua, Mitxel (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2008)
Lagun berri bat egin dute Pirritxek eta Porrotxek: Gorka konpontzailea. Gorkak bi ama ditu, biak magikoak, ama guztiak bezala. Ama bat konpontzailea du, eta bestea marrazkilaria. Gorkaren etxean ez dira aspertzen; konpontzeko zerbait ez dutenean, marrazkietan sartzen baitira abentura zirraragarriak bizitzera.