Aita despistatu bat - Gregori, Josep; Soler, Enric; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010); Crespo, Rosa Anna (Donostia : Elkar, 2005)
Egun gutxi barru Teresak urteak beteko ditu eta aitak opari on bat egingo diola espero du. Baina Teresaren aita despistatu samarra da eta...
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Un pare despistat
Keywords: Hezkidetza; Urtebetetzea; Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak