Aita despistatu bat / testua, Josep Gregori ; marrazkiak, Rosa Anna Crespo, Enric Soler ; [itzulpena, J. Ormazabal] - Gregori, Josep (Zazpi (Elkar), 2005)
Egun gutxi barru Teresak urteak beteko ditu eta aitak opari on bat egingo diola espero du. Baina Teresaren aita despistatu samarra da eta...