Mari Joseri zergatik deitzen diote Joxe Mari? - Calleja, Seve; Losantos, Cristina; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 2010)
Zortzi urte ditu Mari Josek. Futbolean ibiltzen da. Ez du belarritakorik eramaten eta zoriontsu bizi da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Por qué a Mari Jose la llaman Jose Mari?
Keywords: Hezkidetza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak