Mari Joseri zergatik deitzen diote Joxe Mari? / testua, Seve Calleja ; marrazkiak, Cristina Losantos ; [itzulpena, J. Ormazabal] - Calleja, Seve (Zazpi (Elkar), 2010)
Zortzi urte ditu Mari Josek. Futbolean ibiltzen da. Ez du belarritakorik eramaten eta zoriontsu bizi da.